Mobilitat

Cues d'entrada a la frontera del Runer i de sortida al Pas

Cues d'entrada a la frontera del Runer i de sortida al Pas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les retencions van tornar a ser les protagonistes del segon dia del pont de la Mare de Déu d’Agost. Mentre que a la frontera del riu Runer només es van registrar cues d’entrada al país, a l’accés per França la lentitud es va produir per sortir del Principat, tot i que només durant mitja hora. Segons va informar el Servei de Mobilitat, la congestió al Pas de la Casa va concentrar-se entre les sis i dos quarts de set i va arribar als dos quilòmetres. Per altra banda, a la frontera del riu Runer es van formar uns dos quilòmetres de cua d’entrada entre la una i tres quarts de dues, i 3,5 quilòmetres a l’entrada de Sant Julià de Lòria entre tres quarts de dotze i les tres de la tarda, segons dades del departament de Mobilitat.

A banda de les incidències viàries als accessos del país, a Encamp es van produir retencions d’entrada en direcció sud entre dos quarts d’una i la una i a la car­retera de l’Obac n’hi va haver de pujada de les tres a tres quarts de cinc de la tarda.

Mobilitat preveu que les retencions segueixin avui tant d’entrada –des de primera hora del matí fins a primera de la tarda– com de sortida –des del matí fins a la tarda– a la frontera espanyola i també a la francesa.

tracking