Societat

La policia fa esclatar una maleta sospitosa

L’objecte sospitós era a la vorera i per precaució es va activar el dispositiu policial

La policia fa esclatar una maleta sospitosaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una maleta sospitosa va obligar a activar el dispositiu policial dels Tedax ahir al vespre. L’objecte es va trobar abandonat a la vorera del carrer de l’Aigüeta, cantonada amb Pere d’Urg. Els agents van arribar al lloc dels fets i van decidir detonar l’objecte per precaució.

La policia hi va arribar cap a les nou del vespre i va acordonar la zona, amb el carrer de l’Aigüeta, de la Sardana i Pere d’Urg. Els veïns, entre sorpresos i alarmats, van quedar per darrere de la cinta de seguretat. “Estàvem al bar i ens han fet sortir ràpidament”, explicava una de les persones que es trobaven al lloc dels fets. A la vegada els policies no deixaven entrar cap dels veïns als seus domicilis i fins i tot instaven els que treien el cap pel balcó que es quedessin dins de casa.

Els agents no van aconseguir localitzar el propietari de la maleta i van mobilitzar el robot especial per a aquestes ocasions per intentar-la analitzar. Després d’una estona intentant esbrinar què hi havia a l’interior, a les 21.49 hores van decidir fer-la esclatar amb un explosiu. Posteriorment, ja amb el robot guardat, van recollir les mostres per analitzar-les i a les 22.25 hores van retirar el cordó. Al final, l’única persona que va resultar afectada pel succés va ser un veí que afirmava que per culpa del dispositiu no va poder preparar-se l’equipatge per anar de vacances i va perdre l’avió.

La policia fa esclatar una maleta sospitosa

tracking