Successos

Detingut per agredir la parella enmig del carrer

Va desobeir i oposar resistència als agents de circulació que el van aturar i va injuriar els agents de policia que el van arrestar

PoliciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenirdimecres a la nit un andorrà de 23 anyscom a presumpte autor d’unaagressió física,dedesobediència, resistència i injúries. L'homehauria agredit la seva parella durant una discussió a la via pública, a Escaldes-Engordany. Uns agents de circulaciócomunalsvan interveniren la disputa per controlar-lo i retenir-lo. L'homeva desobeir-los i va oposar resistència,com també posteriorment amb els agents de policia, a qui vainjuriar durant la seva detenció, com ha explicat el cos en un comunicat.

No és l'única detenció per agressió que ha efectiuat la policia els darrers dies. Dissabtea la matinada a Encampun resident espanyol de 30 anysva ser arrestatcom a presumpte autor d’agressió física en l’àmbit domèstic vers la seva exparella;unsfets ocorreguts en el domicili d’aquesta.

A més d'aquestes dues detencions,el cos va detenir trespersonesmésdurantla setmana passada. Dues més,un algerià no resident de 51 anysiun francès no resident de 47 anys, va ser arrestadesperdesobediència a una ordre d’expulsió governativa vigent. Finalment, dissabte a la matinadaun espanyol no resident de 32 anys se'lva detenirper conducció amb una taxa d’alcohol de 1,42 g/l.

tracking