Política

Un total de 2.425 espanyols ja han votat al consolat

Un total de 2.425 espanyols ja han votat al consolat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consolat espanyol havia rebut fins ahir a la tarda 2.425 vots per a les eleccions que se celebren avui a Espanya. Segons es va explicar des del consolat la jornada d’ahir va ser molt tranquil·la en comparació amb els dies anteriors i és que tan sols van emetre el seu sufragi 64 persones, lluny de les més de 600 que hi van acudir dimecres passat, primer dia de votació. Del total de vots, 1.080 han arribat per correu, mentre que els 1.345 restants són d’electors que han anat a dipositar personalment el sobre de votació a l’urna que hi ha a les instal·lacions consulars espanyoles del carrer Prat de la Creu.

La xifra definitiva de residents que votaran a les eleccions espanyoles no se sabrà fins avui, ja que el consolat encarà rebrà gent entre les 9 del matí i la una del migdia.

Cal recordar que avui hi ha 36,5 milions d’espanyols cridats a les urnes, 7.148 persones més que en els comicis del desembre. En total s’elegeixen 350 diputats i 208 senadors i les enquestes pronostiquen que la cambra parlamentària tornarà a quedar dividida.

tracking