Motor

260 policies motoristes andorrans, espanyols i francesos recorren el país

260 policies motoristes andorrans, espanyols i francesos recorren el paísFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 260 policies van recór­rer ahir el país a cavall de 140 motos en una de les quatre trobades anuals que organitza l’associació Ángeles Guardianes-Asociación de Policía Motoristas, una entitat que aplega 4.115 motards entre els països veïns i el Principat.

Els agents, que van començar a arribar dimecres passat, van realitzar ahir una ruta que va sortir d’Anyós i va passar per la Massana, el coll d’Ordino i el santuari de Meritxell –on van fer una visita guiada–, i d’Encamp van baixar fins a la capital passant per l’avinguda Meritxell fins arribar a Aixovall. Al vespre es van reunir a AnyósPark, on van celebrar un sopar de gala i van lliurar uns trofeus. Carlos González, president d’Ángeles Guardianes, la secció nacional de l’entitat de motards, va celebrar ahir el desenvolupament del tour que es va dur a terme al llarg de tot el matí amb l’assistència de la Creu Roja i els agnets de circulació. “Ha anat molt bé, estem molt i molt contents. No ha plogut durant tota la ruta. No podria haver anat millor”, va expressar.

Després de fer nit a Andorra, els motoristes estrangers retornen avui als seus països. La d’ahir va ser la tercera trobada d’aquestes característiques que la secció andorrana dels Ángeles Guardianes ha celebrat al país des que es va fundar, l’any 2009. El col·lectiu compta amb una trentena de socis al país.

tracking