Societat

La baronessa Thyssen avança la comunió de les seves filles

L’església de Sant Joan de Caselles hauria acollit la cerimònia religiosa

Comunió de les filles de la baronessa Thyssen

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els mitjans de comunicació espanyols –en aquest cas la coneguda com a premsa rosa– tornena posar la vista avui sobre Andorra. Les filles de la més glamurosa de totes les residents passives del país, la baronessa Thyssen, havien de rebre avui dillunsla primera comunió a l’església de Sant Joan de Caselles. Amb tot,la cerimòniaes va avançar dos dies i es va celebraraquest dissabte. El motiu del canvi és perquè el reportatge exclusiu que s'havia pactatamb la revista del cor Hola no es frustrés.

La comunió deSabina i Carmen, les filles de Tita Cervera,que tenendeu anys,no hauriareunitelclan Thyssenal completa Andorra, malgrat que és aquíon també resideix el fill gran de la baronessa, Borja Thyssen. Ell i Blanca Cuesta, la seva dona, no haurienassistita la celebració perquèno havienestat convidats, ni ells ni els seusquatre fills.Cal recordar que Borja Thyssen, malgrat ser resident a Andorra, té la seva esposa i els seus quatre fills vivint a la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón.

La baronessa Thysssen va adoptar les dues filles fa deu anys. El procés de la maternitat subrogada va durar tres anys i Tita va signar l’adopció de les nenes el juliol del 2006. Una adopció que van fer per tercer cop mare Carmen Cervera. Les filles van néixer a San Francisco.

La cerimònia ha aixecat força expectació entre els mitjans de comunicació de l’Estat veí del sud, que tenien previst arribar avui al Principat per intentar cobrir la comunió de les filles de la baronessa Thyssen. La possibilitat que Borja i Blanca Cuesta no anessin a la celebració ja va omplir la setmana passada les pàgines de les revistes del cor.

tracking