Societat

Participació d'Andorra en el nou calendari solidari de Bombers amb Causa

El Prat del Roure va acollir ahir una sessió de fotografies de la iniciativa per ajudar els infants

Participació d'Andorra en el nou calendari solidari de Bombers amb CausaBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra i Berga van acollir ahir la tercera sessió fotogràfica del calendari solidari Bombers amb Causa del 2017, iniciativa conjunta dels bombers de la Generalitat de Catalunya i l’hospital Sant Joan de Déu, que compta amb la participació dels bombers de Barcelona i els del Principat. La sessió es va fer al parc infantil del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany i a la capital del Berguedà aprofitant la Patum infantil, que es va fer a la tarda a la plaça de Sant Pere de Berga. En un i altre cas, els nens i les nenes del centre sanitari van ser els veritables protagonistes de les instantànies, amb els bombers andorrans i catalans com a convidats. Avui es farà una segona sessió de fotos al pont romànic de les Salines a Ordino a partir de les 12 hores. Els nens i els bombers es fotografiaran penjants del pont.

Aquesta és la tercera sessió fotogràfica per preparar el calendari del 2017. Les anteriors van tenir lloc a Girona el 4 de maig passat i després, a mitjan mes, a Figueres i a Sant Pere de Ribes. En aquestes localitzacions es van triar el pont de les Peixateries Velles de Girona, el Museu Dalí de la capital empordanesa i el cremallera de Núria, a Ribes.

Com en les edicions anteriors, el calendari solidari del 2017 comptarà amb fotografies captades en diverses localitzacions d’Andorra i de Catalunya. El calendari és possible gràcies a un grup de fotògrafs professionals que col·laboren en aquest projecte solidari de forma totalment desinteressada. Els fotògrafs d’ahir van ser Jonathan Gil i Tony Lara, a Andorra, i Jordi Garcia, a Catalunya.

Els diners que es recaptin amb la venda dels calendaris seran destinats íntegrament a finançar la beca Bombers amb Causa, que concedeix l’hospital Sant Joan de Déu amb l’objectiu d’investigar malalties maternoinfantils. El projecte va néixer el 2011 arran de la iniciativa de tres bombers voluntaris de la Generalitat.

tracking