Sis detinguts per conduir beguts

Hi ha hagut tres accidents de trànsit durant el cap de setmana amb conductors sota els efectes de l'alcohol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Es tracta de tres andorrans, dos residents portuguesos i un d'espanyol. En tots sis casos eren homes, d'entre 19 i 49 anys.

Tres de les detencions es van fer després que els conductors causessin accidents de trànsit. Divendres cap a les onze de la nit un un portuguès resident de 37 anys, amb una taxa de 0,98 g/l., en tenir un accident amb ferits. Dissabte a les 6:14, un andorrà de 19 anys, amb una taxa de 1,84 g/l., va causar un sinistre amb danys materials i, a continuació, va marxar del lloc sense identificar-se. El tercer xoc va ser ahir a la matinada quan un portuguès resident de 27 anys, amb una taxa de 1,07 g/l., en tenir un accident amb tres ferits, un dels quals greu i que va haver de ser traslladat a Barcelona.

A banda de les detencions per delictes contra la seguretat en el trànsit, la policia va arrestar dimarts dos joves andorrans de 23 anys, com a presumptes autor d'un delicte contra el patrimoni. El dia 8 d'abril es va presentar una denúncia contra ells per un presumpte furt amb força en grau de temptativa a l'interior d'un garatge de la parròquia d'Escaldes-Engorday. Amb una enquesta, el cos va aconseguir identificar i detenir els joves.

Finalment, dimecres a la matinada va ser arrestat un home no resident de nacionalitat marroquí de 32 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física. Es va requerir els serveis de seguretat per un aldarull en un establiment comercial d'Encamp. Una dona havia patit ferides a la cara amb un objecte de vidre, i es va identificar l'home com l'autor de l'agressió.

tracking