A tot gas per Meritxell

Un conductor va ser arrestat després de circular a tota velocitat pel centre de la capital, xocar amb una pilona i encarar-se als agents de policia.

48253.jpg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va rebre una trucada alertant d’un conductor que conduïa a tota velocitat per l’avinguda Meritxell, en sentit Santa Coloma. A l’altura de Pyrénées, al carrer de les Canals, el cotxe va impactar contra una pilona. L’home va baixar del vehicle, fet una fúria, per comprovar els danys causats al cotxe, moment en el qual va arribar la policia al lloc de l’accident. Davant de la situació i que presentava símptomes d’haver begut, van voler sotmetre’l a la prova d’alcoholèmia. L’home s’hi va negar i va encarar-se contra els agents. Finalment se’l van acabar enduent detingut, acusat d’un presumpte delicte de resistència, desobediència, amenaces i injúries greus a funcionaris de policia en l’exercici de llurs funcions i pel refús de sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia. No va ser, però, l’únic conductor que va ser arrestat per un delicte contra la seguretat del trànsit de la setmana passada. La mateixa nit de dimarts a dimecres, al cap d’un parell d’hores, la policia va detenir un altre conductor després de patir un accident, també amb danys materials. En aquest cas, el conductor, un resident de nacionalitat xilena de 45 anys, sí que es va sotmetre a la prova d’alcoholèmia. Va marcar 1,68 g/l, el triple del permès, així que va ser detingut. Dos conductors més van quedar arrestats per conduir sota els efectes de l’alcohol després de veure’s implicats en accidents de trànsit. La nit de dimecres a dijous va ser detingut un xilè resident temporal de 31 anys que va donar 1,84 g/l després de patir un accident de trànsit. L’altra detenció es va practicar diumenge al matí. En aquest cas el conductor, un resident temporal de nacionalitat espanyola de 25 anys, va donar 0,88 g/l.

2,7 grams De les detencions de la setmana passada també destaca la d’un andorrà de 32 anys que va ser enxampat a la frontera hispanoandorrana, en un control rutinari, en possessió de drogues. Segons va informar el cos de policia, va ser aturat divendres al vespre amb 2,7 grams de cocaïna. Va ser detingut acusat d’un presumpte delicte contra la salut pública. Paral·lelament, diumenge passat es va arrestar un turista algerià de 31 anys que tenia una ordre d’expulsió al país de tres anys. L’home va ser localitzat al Pas de la Casa. Els agents li van imputar un delicte de desobediència a una ordre d’expulsió governativa.

tracking