Pau Donés, en defensa de l’exdirector de BPA

El cantant de Jarabe de Palo publica un escrit en el qual sosté que “a dia d’avui no hi ha problemes concloents” per tenir Miquel a la presó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el títol Ahir vaig estar a la presó, i en un apartat del web on publica reflexions, explica que havia visitat “un bon amic, Joan Pau”, al centre penitenciari i relata que fa onze mesos que és en presó preventiva “per un presumpte delicte del qual a dia d’avui encara no existeixen proves concloents”. El músic insisteix que “a dia d’avui no hi ha proves de pes que el facin culpable, però per si de cas el mantenen tancat”. I?que, continua, “privar de llibertat una persona que presumptament pot haver incorregut en un delicte (en aquest cas financer) del qual, a més, no es tenen proves concloents, no em sembla just”. És per això que l’artista català ja ha signat la petició que a través de la plataforma change.org demana la posada en llibertat immediata de l’exdirectiu bancari. Donés es demana què fa un “bon paio” com Miquel a la presó i es qüestiona si no serà “un cap de turc”: “Serà perquè és massa bon paio i el tenen allà, de cap de turc, o serà que hi ha alguna cosa a la justícia andorrana que no funciona com hauria?”, sosté a l’escrit. Advoca per l’alliberament de Miquel i perquè esperi “a casa, amb la família” que es resolgui “amb la major brevetat” el cas. “El procés ja dura onze mesos, i Andorra és un país de només 70.000 habitants”, assenyala. El cantant també deixa clar que no té res en contra del Principat. “Sóc un enamorat d’Andorra, és un país petit, situat al Pirineu, entre França i Catalunya. Bell, amigable, modern i rústic alhora. Excepte mar ho té tot”, acaba.

Sense data per al traspàsEl traspàs dels clients de BPA a Vall Banc, que s’havia previst per a aquest mes i que es volia fer coincidir amb la subhasta, segueix supeditat que el banc pugui operar, així que necessita corresponsals. Per aquesta raó, els treballadors diuen que desconeixen, a hores d’ara, quan passaran a formar part del nou banc.

tracking