Detenen una jove per clavar un ganivet a la tieta

Segons la policia, la noia va causar-li una lleu ferida al braç després d’una discussió familiar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove andorrana de 19 anys ha estat detinguda per la policia després d’agredir la seva tieta amb el ganivet de la cuina. Després d’una discussió, la jove l’hauria punxat al braç, causant-li lesions lleus. Els fets van tenir lloc dilluns de la setmana passada, a les deu de la nit, al domicili familiar. Segons fonts del cos de policia, víctima i agressora estaven discutint quan la jove va agafar el ganivet de la cuina i la va punxar al braç. En ser alertada, una patrulla es va desplaçar fins a l’immoble on, després de prendre declaració a la tieta i la neboda, es va endur aquesta darrera detinguda acusada d’una presumpta agressió física amb arma blanca. Pel que fa a la víctima, presentava lesions molt lleus, així que no va ser necessari el trasllat hospitalari.

Maltractaments domèstics Al llarg de la setmana passada es van produir tres detencions per presumptes maltractaments en l’àmbit domèstic. Es tracta d’un andorrà de 35 anys que hauria agredit la seva parella, a Andorra la Vella; un resident espanyol de 40 anys, per uns fets similars a Sant Julià, i un resident espanyol de 48, també a la capital, després que dos dies abans la seva exparella hagués denunciat haver estat víctima de presumptes maltractaments físics.

Quintuplica la taxa d’alcohol La policia ha imputat un delicte contra la seguretat col·lectiva a un conductor que va ser enxampat begut, a dos quarts de sis de la tarda, amb cinc vegades el màxim permès. El resident portuguès de 35 anys va donar 2,81 g/l. Al llarg de la setmana passada, quatre conductors més van ser acusats de conduir sota els efectes de l’alcohol . Un resident espanyol, de 49 anys, que va donar 1,39 g/l; un resident equatorià, de 25, que va donar 1,15 g/l; un turista camerunès que va donar 0,92 g/l, i un resident portuguès, de 21, amb una taxa de 0,90 g/l. En aquest darrer cas, al jove també se li va imputar un delicte contra la salut pública en requisar-li 2,6 grams de marihuana. Paral·lelament, a la frontera del riu Runer es va enxampar una turista espanyola, de 24 anys, amb possessió de 4,3 grams d’amfetamines i 7,4 de marihuana. Al Pas, en un control rutinari a la via pública , també es va localitzar un turista –en aquest cas de nacionalitat francesa i de 23 anys– amb mig gram de cocaïna. De les detencions de la setmana passada també destaquen els arrestos d’un turista espanyol, de 29 anys, i un de georgià, de 34, que tenien una ordre d’expulsió governativa i que van ser localitzats al país.

DENUNCIEN EL FALS ROBATORI D'UN COTXE DE LLOGUER

Un turista espanyol i un d’italià han estat arrestats per una presumpta falsa denúncia i associació il·lícita. Haurien denunciat falsament el robatori del vehicle que havien llogat. La detenció va tenir lloc dissabte passat, quan els detinguts es disposaven a abandonar el país. L’espanyol s’havia presenciat aquell mateix dia a les dependències policials per denunciar que havia perdut les claus del cotxe que havia llogat i que el vehicle havia estat sostret. L’italià hauria corroborat els fets. Segons la policia, van ser incongruències en el relat les que van aixecar les sospites que es podria tractar d’un fals robatori que, finalment, van quedar corroborat, així que es va procedir a les seves detencions.

tracking