L'esquiador accidentat a Grau Roig continua en estat crític

El jove, de 19 anys, va patir un greu accident a la pista de les Antenes de Grau Roig

46736.jpg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El noi de nacionalitat espanyola i de 19 anys segueix en estat crític, segons han informat avui fonts de l'hospital barceloní de Sant Pau, després de patir un greu accident diemcres mentre esquiava al sector de Grau Roig. L’accident va tenir lloc dimecres pels volts de les deu del matí. El jove, que en el moment dels fets portava casc, es trobava esquiant a la pista de les Antenes quan va patir una forta caiguda. Davant la gravetat de les lesions, els serveis mèdics de l’estació van activar l’helicòpter, que va traslladar la víctima fins a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell amb un traumatisme cranial molt greu. Després d’una primera atenció i davant del seu estat, molt crític, al migdia es va activar novament l’helicòpter, que el va evacuar fins a l’hospital barceloní de Sant Pau, on va ingressar a la unitat de cures intensives (UCI). La investigació per esclarir com es va produir l’accident és encara oberta. Les primeres investigacions apunten que el sinistre s'hauria produït per un excés de velocitat, segons han assenyalat al Diari fonts properes a la investigació.No ha transcendit la zona exacta on es va produir el sinistre ni en quines condicions. Fonts policials van informar ahir que el cas és a les mans de la unitat especial d’intervenció (UEI). La pista on va tenir lloc el sinistre és una de les que presenten més dificultat del Principat.

El treballador del COEX, a l’UCI D’altra banda, l’empleat del COEX que va resultar ferit greument dissabte al matí, en xocar contra un autobús, segueix en estat greu. L’home encara està ingressat a l’UCI de l’hospital de Meritxell. A causa de l’accident va patir fractures a les cames, per les quals va haver de ser intervingut d’urgència, un traumatisme toràcic i un d’abdominal. L’aparatós accident va tenir lloc a la carretera general 1, a Santa Coloma. Segons l’atestat, l’home, de 27 anys, que circulava en sentit Andorra la Vella, hauria perdut accidentalment el control del turisme, pel que va envair el sentit contrari i va impactar contra l’autobús que es desplaçava cap a Sant Julià.

UN FERIT GREU EN UN ACCIDENT DE MOTO A ESCALDES

Un resident portuguès de 48 anys va resultar ferit greument, dimecres a la nit, després de patir una sortida de via. L’home viatjava en una motocicleta quan en va perdre el control, a l’altura del número 11 de l’avinguda Sant Jaume d’Escaldes. Va ser evacuat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. L’home va patir una contusió pulmonar i diverses fractures a les costelles, així que va quedar ingressat a la unitat de semicrítics. Si l’evolució és favorable, avui podria ser traslladat a planta. Paral·lelament, dues persones van resultar ferides, ahir al migdia, en ser atropellades al carrer Pere d’Urg de la capital. Els ferits, una dona andorrana de 78 anys i un resident espa-nyol de 75, van patir lesions lleus. D’altra banda, ahir al matí també hi va haver un xoc entre un cotxe i una moto a la rotonda de l’Aldosa, a la Massana. La conductora del vehicle de dues rodes, andorrana de 34 anys, va resultar ferida lleument. Per la seva part, el conductor del turisme va sortir il·lès i no va necessitar atenció mèdica.

tracking