Andbank aportarà 30.000 euros anuals per finançar els projectes de Xeridell

S'impulsarà la imatge dels tallers ocupacionals per tal d’augmentar la comercialització dels productes

46705.jpg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diez ha volgut agrair la implicació de l’entitat, ja que tal com ha assegurat, “necessitem suport econòmic perquè això tiri endavant”. Per la seva banda, la directora de l’EENSM, Celine Mandicó, ha detallat els tres eixos fonamentals que es potenciaran gràcies a l’acord amb Andbank. D’aquesta manera, Mandicó ha explicat que el conveni de col·laboració va orientat a impulsar la imatge dels tallers ocupacionals per tal d’augmentar la comercialització i garantir les línies de producció, millorar la formació de tots els professionals que en formen part, així com oferir a tots els usuaris dels tallers, una cinquantena actualment, un seguit d’activitats físiques i artístiques que permetin millorar la seva qualitat de vida i les seves condicions emocionals.

D’altra banda, l’acte de presentació del conveni també ha servit per anunciar l’import total recaptat durant la campanya solidària de Nadal en benefici de l'EENSM. En aquest sentit la directora de Màrqueting d’Andbank, Núria Rocamora, ha recalcat que “ja fa anys que Andbank està involucrat en la normalització de les persones amb discapacitat” i ha afegit que “gràcies a la darrera campanya nadalenca hem pogut donar 8.382 euros a Xeridell”.

Quant a la finalitat d’aquesta campanya, engegada conjuntament entre Andbank i l’EENSM, Rocamora ha detallat que l’objectiu era donar un euro per cada visualització de la felicitació digital solidària. Aquesta felicitació la va realitzar 'La Casa de Carlota', un estudi de disseny que compta amb un equip format per persones amb discapacitat intel·lectual.

Finalment, el sotsdirector general d’Andbank, Josep M. Cabanes, ha reiterat “la il·lusió que posa Andbank en aquesta col·laboració”, ja que tal com ha indicat, és una obra important que contribueix a millorar la qualitat de vida de totes aquelles persones amb discapacitats.

tracking