Govern s’ha d’implicar a ajudar a reflotar Naturlandia?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

NO

Èric Alves, Sector de l’educació

“Hi ha coses més importants ara, com l’educació i l’atur”

Comenta que actualment “trobo que hi ha coses més importants ara mateix que no pas reflotar Naturlandia” com, per exemple, “l’educació, lluitar contra l’atur i ajudar la gent a trobar feina, i en la sanitat també estaria bé. Coses més d’àmbit social”.

Marta vila, Disseny gràfic i comunicació

“Si véns amb nens és un dels motius, i que li donin més publicitat”

“Crec que sí perquè si véns amb nens aquí, a Andorra, especialment a l’estiu, és un dels motius pels quals véns, aquesta oferta de parcs. Tot el que es faci per al turisme familiar està bé”, comenta, i afegeix que si es fa que “li donin més publicitat fora d’Andorra”.

Sandra Sió, Gestió empresarial

“Cal buscar altres coses, activitats que atreguin turistes i gent del país”

“Ha de continuar sent una proposta per als turistes. Crec que a Naturlandia es poden fer més coses que siguin atraients per als turistes. Buscar altres coses que no té el parc que es podrien implantar, altres activitats que atreguin turistes i la gent del país”, comenta.

Verònica Farreró, Sector del turisme

“Si també hi ha un bus que sigui més regular hi anirà més gent”

Considera que sí, i destaca que “si inverteixen en un bus que sigui més regular estaria bé per a les famílies”, i diu que hi anirà més gent “si posen més facilitats per pujar, per exemple per al turista que ha vingut en bus. Sempre és bo tenir coses turístiques, és un al·licient”.

Gerard Gironés, Sector de l’energia

“S’ha d’invertir en coses amb què gaudeixi la gent, i de natura”

Opina que “també s’ha d’invertir en coses públiques, en coses que gaudeixi la gent. Coses de la natura, no tot és només esquiar, també és fer esports d’aventura”. I que serveix per desestacionalitzar, “durant l’any es poden fer excursions en família i altres activitats”.

Magda Vives, Mestra

“Es pot ajudar perquè és una part del turisme, sobretot per a famílies”

Comenta que està d’acord i que “es pot ajudar perquè és una part del turisme, també poden potenciar aquest tipus de parc”, i considera que està bé invertir en coses “per als nens, sobretot per a famílies. La gent hi pot passar un dia tranquil·lament”.

Clàudia Lopes, Estudiant

“Cal fomentar llocs visitats pels turistes i com això no hi ha res”

“Naturlandia forma part del país i atrau turisme. Si estem interessats que Andorra continuï creient s’haurien de fomentar els llocs visitats pels turistes, i com Naturlandia no hi ha res a Andorra, que es puguin veure animals així”, explica, i afegeix que “s’estudiï bé” la viabilitat.

Wilson Batista, Estudiant

“S’hauria d’estudiar, a veure si funciona, i fer més publicitat”

Apunta que “s’hauria d’estudiar una mica, a veure si funcionaria o no”, però opina que seria una llàstima deixar-ho perdre. “Haurien d’intentar atreure una mica més els turistes. Les pistes d’esquí fan publicitat i sembla que Naturlandia no tanta. Fer més publicitat”, explica.

Esteve A. álvarez, Sector dels serveis

“S’hi podria invertir, portar més animals i fer atraccions noves”

“Crec que es podria invertir. I portar més animals i fer alguna atracció nova estaria molt bé. Serviria per explicar el que té a veure amb la natura d’Andorra i els Pirineus, les muntanyes, i les atraccions i una mica més de publicitat anirien bé com a efecte crida”, comenta.

Ferran Montero, Jubilat

“Totes les millores són bones si serveixen perquè tingui més vida”

“Estaria bé que s’impliquin, sobretot perquè es gaudeixi d’això, d’aquestes instal·lacions. Totes les millores són bones si serveixen perquè les instal·lacions tinguin més vida”, opina, i com a turista indica que “nosaltres hem vingut alguna primavera per veure aquest parc”.

Madelín Díaz, Sector dels electrodomèstics

“Que l’arreglin perquè estigui més maco, això atrauria més gent”

Sobre una inversió a Naturlandia, considera que “estaria bé que l’ar­reglin, que ajudin perquè estigui més maco, perquè això atrauria més gent, més turisme, i això està bé per al país”, i va apuntar que hi ha coses que “es poden millorar perquè vingui encara més gent”.

Daniel Farré, Informàtic

“Pot ser interessant si això ajuda a fer que la gent vingui i es quedi”

“Pot ser interessant perquè hi ha gent que demana pel Tobotronc i tot això, i a part si amplien també la part de fauna, això ajuda a fer que la gent vingui i es quedi. Sempre que l’activitat que vulguin fer sigui correcta i estigui ben portada, està bé”, comenta.

tracking