Grandvalira rep 248.072 esquiadors durant les festes de Nadal

Els dies de més afluència han estat el 28, 29 i 30 de desembre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els dies previs al Cap d'Any han estat els més favorables pel que fa a afluència, segons ha informat el domini. Pel que fa als propers dies, i gràcies a les darreres nevades, es treballarà per anar ampliant el percentatge d'instal·lacions obertes. Actualment Grandvalira ofereix 104 pistes, 165 quilòmetres esquiables i gruixos d'entre 35 i 65 centímetres de neu pols.

Durant les festes nadalenques, i més concretament entre els dies 21 de desembre i 6 de gener, Grandvalira ha rebut un total de 248.072 esquiadors a les seves pistes. Els dies de més afluència, segons ha informat el domini, han estat el 28, 29 i 30 de desembre. Tal com han volgut destacar, "malgrat les condicions meteorològiques inusuals que han marcat l'inici de la temporada", les xifres d'afluència de públic es consideren "positives". La manca de neu a estacions veïnes també ha ajudat. Durant el Nadal de fa un any, Grandvalira va rebre 264.897 esquiadors.

Grandvalira també ha volgut ressaltar que les infraestructures de l'estació "han treballat a ple rendiment amb el 94% de remuntadors oberts", fet que ha permès "una gran fluïdesa" a tots els punts de l'estació. Pel que fa als clients rebuts, els espanyols i els francesos han tornat a ser els majoritaris, i d'entre els primers destaquen sobretot els provinents de Catalunya, Madrid i València.

D'altra banda, i en relació a les previsions per als propers dies, s'albiren optimistes gràcies a les precipitacions en forma de neu caigudes els darrers dies. Actualment el domini compta amb 165 quilòmetres esquiables i 104 pistes obertes, i s'anirà ampliant progressivament l'extensió esquiable. L'estat de la neu també ha millorat, i ja es compta amb gruixos d'entre 35 i 65 centímetres de neu pols. L'Ospitalet i Andorra seguiran connectats

Des del domini també han volgut ressaltar la posada en funcionament, per segon any consecutiu, del servei de transport de passatgers entre l'Ospitalet près-de-l'Andorre i el Pas de la Casa, fruit de l'acord entre el Govern andorrà i l'ajuntament del municipi de l'Arieja. "Els dos costats de la frontera queden així connectats gràcies a un bus llançadora que facilita l'accés i la tornada d'Andorra als usuaris que es desplacin a l'estació de ferrocarrils SNCF de l'Ospitalet", han destacat.

tracking