Més de 500 persones i 19 carrosses participaran en la cavalcada reial

Els tres Reis d’Orient recorreran demà al vespre els carrers de la capital i Escaldes

46216.jpg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tres Reis d’Orient arribaran al país demà a la nit per fer una ruta per la capital i Escaldes-Engordany. Melcior, Gaspar i Baltasar realitzaran una visita d’honor al Principat per saludar els nens i nenes a partir de les sis de la tarda. Ses Majestats faran cap a la Llacuna, a Andorra la Vella, on prendran un refrigeri, a un quart de set de la tarda, i a dos quarts ja pujaran a les respectives carrosses per iniciar el recorregut màgic pels carrers i places de les dues parròquies. Acompanyats dels patges i d’una corrua d’animadors i altres membres de la comitiva reial, els tres Reis desfilaran repartint caramels des de la plaça Guillemó d’Andorra la Vella fins a la plaça Coprínceps d’Escaldes. De la seva banda, en aquesta plaça demà al migdia el carter reial recollirà totes les cartes adreçades als Reis que en els darrers dies hagin anat escrivint els nens.

Una vintena de carrossesUn total de 19 carrosses formaran part de la gran cavalcada dels Reis d’Orient que se celebrarà demà i que comptarà amb la participació de fins a 525 persones, entre patges reials, animadors, figurants, xofers, personatges i membres de seguretat, que s’encarregaran de convertir la ruta en un espectacle i un esdeveniment multitudinari i màgic per a tots els infants que demà no es vulguin perdre l’espectacle. La desfilada emprendrà la marxa a la plaça Guillemó de la capital i finalitzarà al bell mig de la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany, on la mainada que s’hagi guardat les cartes als Reis i encara no les hagi lliurat al patge reial tindrà l’oportunitat de donar-les en mà a Melcior, Gaspar o Baltasar. Per garantir la seguretat de l’espectacle es mobilitzarà el departament de Protecció Civil i els serveis de circulació de la capital i Escaldes. La cavalcada ha estat organitzada per la Unió Proturisme d’Escaldes-Engordany amb el suport del comú i l’àrea de Cultura del comú d’Andorra la Vella.

LA RUTA DELS TRES REIS PER CATORZE CARRERS I PLACES

Ses Majestats recorreran demà catorze carrers i places d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Melcior, Gaspar i Baltasar arrencaran a dos quarts de set de la tarda després de fer un piscolabis a la Llacuna, a la capital. La ruta començarà a la plaça Guillemó i passarà per l’avinguda Príncep Benlloch, Meritxell i Doctor Mitjavila, fins al pont de París. Allà pujarà per l’avinguda Consell d’Europa, tornarà a Meritxell i enfilarà per l’avinguda Carlemany fins arribar a l’avinguda Copríncep De?Gaulle. En el tram final les carrosses passaran per l’avinguda del Pessebre, la de les Escoles, el carrer del Parnal i del Prat Gran i finalitzaran a la plaça Coprínceps, on els nens podran fer entrega de les cartes als Reis. Avui a les cinc de la tarda el patge reial desfilarà per la Margineda i Santa Coloma i a dos quarts de set farà el recor­regut de la cavalcada tot fent un pregó.

tracking