Rubén García

“Vaig tenir oportunitats amb l'esport i hi he apostat fins ara”

Es dedica a crear contingut a Instagram, on compta amb més d’un milió de seguidors. Comparteix un estil de vida saludable i ajuda la gent a cuidar-se a través de l’esport i l’alimentació sana. Avui farà una classe magistral a Caldea, exclusiva per a socis.

Rubén García

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En què consisteix la ‘masterclass’ d’avui?

Consisteix en un entrenament tipus HIIT. Treballarem tot el cos amb exercicis funcionals que combinin força i càrdio amb intervals de treball i de descans.

A què es dedicava abans del fitnes?

Soc enginyer biomèdic i portava amb el meu equip un assaig clínic en tipologies sobretot de caràcter oncològic. Em dedicava bàsicament a la gestió de l’assaig.

Per què va decidir deixar el seu treball en enginyeria biomèdica per dedicar-se a l’esport?

Durant el confinament em van aparèixer moltes oportunitats dins del món de la comunicació i l’esport, que era una cosa que tenia com a hobby, i vaig decidir apostar-hi i em va sortir molt bé, fins ara. A partir d’allà ja no he volgut tornar a la feina anterior.

Quan va començar a fer esport i quins?

A 12 anys. Feia bàsquet, tenis i natació.

I a entrenar?

Fins als 18 anys no em van deixar anar al gimnàs perquè el meu cos encara estava creixent i desenvolupant-se, però en complir-los vaig iniciar-me en el món del gym. Principalment feia fitnes.

Actualment, quants dies entrena per setmana i quin és el seu objectiu?

Normalment, cinc. La raó per la qual entreno és per estar el més saludable possible, estar en forma i ser àgil. Això m’agradaria que fos així durant molts anys. Honestament, no tinc cap objectiu competitiu.

Segueix una dieta estricta?

No, és molt flexible. La meva alimentació és alta en proteïna i moderada en greixos i carbohidrats. Em permeto capritxos i el que em ve de gust de tant en tant.

A Instagram penja receptes de plats. D’on li ve aquesta afició per la cuina?

M’agrada cuinar i a la meva comunitat li agrada tant l’esport com cuidar-se a través de l’alimentació. I a poc a poc vaig incloure aquest contingut de cuina, que sé que agrada molt i, per curiositat, també m’ha agradat aprendre. La meva dona, que sí que es dedica al 100% a crear continguts d’alimentació saludable, m’inspira i m’ajuda.

També li agrada fer maratons. Quan va començar a córrer i per què?

El 2017, perquè tenia amics que em convidaven a curses i m’hi apuntava per fer coses més socials. Juntament amb el gimnàs és una cosa que m’enganxava. Del 2017 al 2019 vaig córrer set maratons, però actualment ja no en faig.

tracking