Elena Navarro

“Estic especialitzada en l'entrenament a dones”

Té 48 anys i fa més de 30 anys que es dedica al món de l’esport. Divendres vinent fa una xerrada amb el títol ‘Els quatre blocs del benestar’ a la biblioteca comunal d’Encamp a les 18.30 hores, per commemorar el Dia internacional de la dona.

Elena Navarro, Entrenadora personal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quins són els quatre blocs del benestar?

Els quatre blocs als quals la dona ha de prestar més atenció pel que fa al seu benestar intern, extern i emocional són l’alimentació saludable, l’esport, la gestió de l’estrès i el descans, i l’eliminació de tòxics en el dia a dia.

Quin missatge vol fer arribar als assistents de la xerrada?

Que ens hem de cuidar. A partir de certa edat el nostre cos comença a canviar i hem de tenir clar que si ens cuidem i ens prestem atenció a través de coses tan fàcils com els quatre pilars, tot serà molt més senzill. Ens trobarem plens de ganes, força i salut.

Per què va escollir ser entrenadora personal?

Cadascú té unes necessitats específiques i uns objectius diferents i això m’apassiona. Entendre i poder donar eines als meus alumnes és una de les sensacions més maques d’aquesta professió.

Quina és la seva especialitat i en què consisteix?

Des de fa 10 anys estic més especialitzada en el món femení, sobre com entrenar i ajudar les dones, sobretot a causa dels canvis que venen a través de la premenopausa i la menopausa. Ho faig combinant la metodologia de pilates amb entrenaments de força i mobilitat en funció de cada persona.

Per què va decidir enfocar-se en el món de la dona?

Fa uns anys tenia un centre a Encamp on es feien tot tipus d’activitats dirigides, entrenaments personals i classes de dansa. En un moment donat es va tancar el centre i vaig fer un replantejament de la meva professió.

Quin és el seu nivell d’activitat física actual?

Actualment, entreno menys del que voldria per motius de feina, però intento entrenar com a mínim quatre dies a la setmana, com sempre dic són els meus 30 minuts.

Quin tipus de persones creu que necessitarien una entrenadora personal?

Principalment, dones que es vulguin començar a cuidar i no sàpiguen com començar o dones que creuen que no tenen temps per cuidar-se, i d’altres que estiguin començant a notar canvis o ja en tinguin i vulguin posar atenció i canviar d’estil de vida.

Què és el que més li agrada de la seva feina?

Veure resultats, quan aconsegueixo veure objectius assolits és increïble. O quan veig persones a qui no els agrada entrenar que no fallen perquè saben l’important que és per a elles. M’agrada veure canvis d’hàbits i millores. I, per últim, el contacte amb elles. Al final, un alumne és especial per a mi.

tracking