Audrey Montel

“Al comerç conviuen estils i dissenyadors diversos”

Fa nou anys que va obrir la botiga i l’apassionen el contacte amb la gent, el disseny i l’estètica com a valor. Stay compta amb un premi a la proposta més creativa i innovadora. Al comerç es ven roba, bijuteria, jocs de taula i decoració de la llar.

Audrey Montel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com va començar al món del disseny?

Sempre m’ha agradat molt, i no m’hi dedicava perquè treballava en un despatx d’advocats. La meva sòcia i jo vam tenir la idea d’obrir la botiga en paral·lel a la nostra activitat. Finalment, em vaig enamorar tant del projecte que actualment només em dedico a la botiga.

Què la va empènyer a emprendre?

Feia temps que tenia ganes de tenir un projecte propi.

Per què?

La feina d’advocada és molt seriosa, rigorosa i quadriculada. I aquest comerç és tot el contrari, et permet molta evasió mental i és una feina molt creativa.

En què consisteix la seva proposta?

És un espai on presentem el disseny sota moltes formes diferents, on conviuen estils i dissenyadors diversos. Hi ha un petit punt infantil en quasi tot, menys amb moda, per intentar que ens recordem una mica d’aquest punt més naïf i lliure que tenim tots.

Quin tipus de compra fan els usuaris?

Ens encanta que els clients comprin objectes dels quals s’enamoren, que no hi hagi un impuls de compra clàssic, com es busca amb el retail en general. La nostra clientela compra després de meditar-ho molt.

Els productes són sostenibles?

Tenim molta cura amb els processos de producció quan triem una marca. En moda només treballem amb marques que utilitzen productes orgànics i que són molt curoses amb la utilització de l’aigua. Pel que fa als productes de cosmètica, tots són vegans i cap no ha estat testat en animals.

Com ha evolucionat el sector del disseny?

S’ha alliberat molt i permet que els artistes siguin totalment lliures i expressin el seu art com el senten i sobre el suport que volen. Connecten la bellesa amb el sentiment.

Com es pot innovar en aquest sector?

Buscant creadors que encara no són gaire coneguts però que són supertalentosos, i associant dissenys que a priori no van junts segons normes estrictes del disseny i que finalment junts creen un univers diferent. La decoració és una extensió del que ets.

Com se sent després d’haver guanyat el premi?

No m’ho esperava gens i per a l’equip va ser un orgull molt gran. Ens agrada molt que el premi tingui la nomenclatura d’innovació i creació. És un reconeixement a tots aquests anys de treball i és molt maco que després de nou anys segueixin valorant que oferim un espai creatiu.

tracking