Sofia Martins

“El Túnel del terror té un públic fidel”

És una de les persones que fan possible el Túnel del terror, una activitat amb cada vegada més èxit que el comú de la Massana organitza des del 2019 (amb la interrupció del 2020). Aquest any tindrà lloc el 30 i el 31 d’octubre, de nou a la mitjanit.

Sofia Martins, Dinamitzadora juvenil del comú de la MassanaSOFIA MARTINS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest any torna el Túnel del terror a la Massana per Tots Sants.

Dilluns i dimarts 30 i 31 d’octubre, de nou a dotze de la nit. Hi entrarà un grup d’un màxim de sis persones cada quart d’hora. La localització és secreta i només la revelem als que han reservat l’entrada al telèfon 602 450.

Qui hi pot participar?

L’activitat, com ens agrada dir, està oberta als joves d’entre 12 i 99 anys. És apta per a totes les edats. Volem que tothom que hi vingui passi un moment terroríficament divertit.

Quants voluntaris fan possible el Túnel del terror?

Són un total de 35. Un èxit de participació. La majoria són actors del grup de teatre jove. El Túnel del terror és un projecte nascut al Punt 400 que no seria possible sense la implicació del comú i dels joves de la parròquia.

Quantes persones esperen que hi assisteixin?

Unes 200.

Déu-n’hi-do!

El Túnel del terror té un públic fidel. És una activitat que ha tingut continuïtat des del 2019, amb una aturada el 2020 arran de la pandèmia de la covid. Aquesta n’és la quarta edició.

Quina és la clau d’aquest èxit?

Tothom vol repetir perquè s’ho passa molt bé. També hi ajuda que sigui una activitat per a joves feta per joves. Molts nois i noies venen perquè un dels monstres és el seu amic. Això és el més important: el Túnel del terror agrada entre els joves perquè hi estan implicats. És una activitat de què se senten partícips.

Hi haurà alguna novetat destacada aquest any respecte d’edicions passades?

El Túnel del terror sempre ha incorporat algun element de joc de rol. No es tracta simplement d’espantar i córrer. Aquest any, però, hem volgut que l’activitat sigui més interactiva i participativa, que el públic s’hi impliqui encara més i hi tingui un rol actiu.

Com ho aconseguiran?

Ens hi ajudarà una empresa del sector dels escape rooms. Estem convençuts que l’experiència encara serà més terroríficament divertida que l’any passat.

Encara hi ha entrades disponibles per participar-hi?

S’estan esgotant molt ràpidament perquè, com he dit abans, té un públic fidel i cada vegada atrau més gent. Per participar-hi cal posar-se en contacte amb el Punt 400 a través del telèfon 602 450.

El Túnel del terror és una aposta del comú.

Sense el seu suport no seria possible continuar.

tracking