Sonia Márquez

“Andorrita va néixer de la necessitat de trobar un entorn”

Fa tres anys que viu a Andorra i es va animar a crear un punt de trobada per a residents que desitgen conèixer gent i crear lligams. Assegura que tot va néixer d’una necessitat personal i que el resultat no l’ha pogut deixar més satisfeta. L’aventura ja dura dos anys.

Sonia Márquez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Què és Andorrita?

Un punt de trobada per a tots els que vivim a Andorra i que té l’objectiu de connectar personalment o professionalment tots els residents que tinguin la necessitat de crear lligams.

Hi havia un buit de fòrums destinats a conèixer gent.

En certa manera sí. Va sorgir per una necessitat personal perquè quan vaig arribar al país volia trobar un entorn per a poder connectar, conèixer gent, i aquí estava sola amb la família. Com que no hi havia cap espai per a aquesta finalitat la vaig crear jo, i ara, l’11 de novembre, farà dos anys que va arrencar aquesta aventura.

Té molt bona acollida.

Boníssima. Ja hem fet 18 trobades informals i hem reunit més de 350 persones, que no deixa de ser un èxit i una xifra espectacular. Les trobades són mensuals, sense cap data específica, però sí que les fem els dijous i qui s’hi animi es pot inscriure a la pàgina web d’Andorrita.

I vostè personalment contacta amb els interessats.

Exacte. Un cop en rebem les dades, els envio la invitació. Són trobades en espais exclusius i compto, de moment, amb dos amfitrions: el Hive Five i l’Hotel Roc Blanc.

Una espècie de Tinder de relacions professionals.

L’objectiu és conèixer gent i aconseguir connexions entre tots, però és quelcom molt personal.

En quin sentit?

Pot visitar-nos gent que vulgui trobar una amistat, algú per prendre un cafè, un company de pàdel, per resoldre dubtes professionals o fer negocis. Només per gaudir de l’art de conversar.

Es troba a faltar en la societat actual, el fet de conversar.

Absolutament, sobretot ara que estem envoltats de tanta tecnologia i absorbits per les xarxes socials. Parlar en directe ara sembla un privilegi o alguna cosa que es perdia. D’Andorrita n’han sortit amics, negocis, aliances i, entenc, que alguna relació amorosa, potser.

Andorrita no està tancada per a només residents espanyols.

No, ni de bon tros! És obert a tothom, també per a andorrans que es puguin sentir sols o gent d’altres països que visquin al país. De fet, a les trobades hem tingut gent de 19 nacionalitats diferents.

I de moltes professions.

I tant! De tota mena de perfils professionals, vaja. Hi han assistit emprenedors, empresaris, treballadors del món digital i musical, de medicina, diplomàtics i, fins i tot, youtubers. Andorrita abraça tothom i està obert a tothom.

tracking