Pablo Molina

“El nivell del futbol del país és molt alt. Me l'esperava pitjor”

20 anys. Format a la base del Màlaga i de l’Elx, aquest estiu ha arribat a l’UE Santa Coloma, on és un dels jugadors clau en el bon inici que viu el conjunt groc i negre, que és líder de la Lliga Multisegur, amb quatre triomfs en quatre duels

Pablo MolinaUESC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Déu-n’hi-do quin inici de lliga que tenen.

I tant. Qualsevol equip vol començar així com ho estem fent. Però al final, no podem relaxar-nos i hi hem de posar el coll, perquè no hem fet res.

Projecte nou, entrenador nou, molts jugadors nous... quina és la clau?

Sobretot que som un grup unit i fort, i que també sabem què volem. Des del primer dia l’entrenador ens va marcar un objectiu, i amb ell anem a totes.

Els entrena Ramon Calderé. Quina importància té en aquest inici de l’equip?

Tota la importància que ha de ser. Al final és un entrenador amb experiència, ha jugat a nivell professional molt de temps, i ens transmet què hem de fer.

És més fàcil ‘creure’s’ l’entrenador quan és un perfil com aquest amb tanta experiència com a jugador i com a tècnic?

Al final, un entrenador com ell, que ha viscut tant, et dona un plus de confiança. Això no vol dir que a altres tècnics no els facis cas, però et donen més confiança.

Individualment també està tenint un bon inici. Titular tots quatre partits, i dos gols.

Estic content. Vaig venir aquí amb l’objectiu de donar-ho tot i aprofitar les oportunitats, i de moment està anant tot molt bé.

Avui s’enfronten al vigent campió.

Sí, ells no han arrencat gens bé, però estic convençut que acabaran a dalt i lluitant per tot.

L’objectiu és guanyar la lliga?

Nosaltres anem partit a partit i al final de la lliga ja es veurà. Jugar competició europea és un objectiu clar, i ja veurem fins on arribem.

Com li sorgeix l’oportunitat de venir al país?

El Xavi Romero [director esportiu] es va posar en contacte amb mi. Tenia altres coses a Espanya, però el fet de poder jugar competició europea em va atreure molt.

És el principal al·licient per venir a la Lliga Multisegur?

Sí, ha de ser maco. Vaig pensar-hi molt, i vaig voler venir per provar.

Com veu el nivell del futbol del país?

És molt alt, me l’esperava pitjor, sincerament. Vaig venir amb idees que ni de bon tros s’estan complint, el nivell és alt i la lliga creix cada cop més.

I què és el que més el sorprèn?

El tema de jugar sempre a un mateix lloc. El camp no està gens malament, però acostumat a viatjar tres o quatre hores amb bus, això es fa una mica estrany.

tracking