Oriol Giró

“Els somnis, si no els poses a la pràctica, són quimeres”

Advocat de professió, ha escrit –en el seu temps lliure– ‘Help’, un llibre que busca donar pautes per assolir objectius empresarials i d’autorealització personal que, a més, es convertirà en pel·lícula en un futur pròxim.

Oriol Giró, Escriptor i advocat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com sorgeix el llibre ‘Help’?

Ha estat un projecte de cap de setmana. La meva passió és escriure i he estat desenvolupant això quan he pogut. Es va iniciar amb el confinament, que va ser una oportunitat per tenir més temps lliure per escriure.

El llibre està pensat per ajudar gent en el món empresarial. Només és per a empresaris?

Està destinat a ajudar el màxim nombre de persones a aconseguir allò que es proposin a la vida i ser la seva millor versió. Jo vaig haver de fer molt de treball intern per aprendre aquestes tècniques, les quals vaig adquirir a partir de la meva experiència. A més, al llibre hi han col·laborat persones amb les entrevistes (grans empresaris, inversors, esportistes...).

Per tant, és també un llibre tradicional d’autoajuda?

És un llibre que no és únicament per assolir els teus objectius empresarials, sinó que també implementant aquests passos et sentis complet en totes les parts de la teva vida. La idea del llibre és: aconsegueix allò que vols, però gaudeix del camí.

Quins són aquests passos?

Comencem per definir el teu objectiu i la reprogramació mental o la meditació. A la segona part del llibre expliquem com posar-te en acció, com col·laborar amb els altres (tot no ho podem aconseguir sols) i arribem al final amb la consecució de l’objectiu amb una recomanació final que no és altra que gaudeix del moment.

La felicitat sempre està condicionada al futur?

Una de les coses que hi expliquem és que un pot arribar a aconseguir els objectius però com que els condiciona a un fet del futur la felicitat mai arriba. Quan tingui diners seré feliç. Quan acabi la universitat... Aquest és el gran engany.

Quin és el pas més difícil?

Hi ha un capítol sencer, el més ampli, que analitza el fet de posar-se a l’acció. Al final, la conclusió és que els somnis, si no els poses a la pràctica, es queden en això: quimeres. A molts de nosaltres ens hauria agradat tenir eines com aquestes que en 30 minuts et permeten aconseguir els objectius.

Hi haurà segona part?

El llibre es va acabar d’escriure el 2020. Ja des de fa temps hem estat desenvolupant la pel·lícula que es vincula al llibre.

I com ho fan, això?

Hem fet un segon llibre amb un personatge de ficció que es vincula a aquestes tècniques. Aquesta pel·lícula està actualment en fase de producció i ja tenim un acord perquè es desenvolupi i es pugui veure en alguna plataforma coneguda.

tracking