Adrià Collet

“Com a mínim hem d'optar a tot i ho intentarem fins al final”

Va començar de porter quan tenia tot just cinc anys i després de passar per la base del Barça, o per equips com el Sabadell i el Lleida Esportiu, ha signat per l’FC Santa Coloma. A més, ho compagina amb els estudis d’ADE i màrqueting.

Adrià Collet, Futbolista

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre punts per arrencar. Quina valoració en fa?

Estem força contents. Han estat dos partits molt treballats, i és cert que la setmana passada ens empaten un 2 a 0 i marxem amb un regust amarg, però estem molt contents del rendiment i amb ganes de seguir.

En l’àmbit personal, dues titularitats en dos partits.

Estic molt satisfet d’haver pogut jugar aquests dos partits i ajudar l’equip, i amb ganes de més, sumar punts i fer coses maques aquesta temporada.

Ara arriba l’aturada de seleccions. Ho fa en bon moment?

Depèn de com ho miris. Pot servir per corregir errades perquè al final hem tingut un mes de pretemporada i no dona temps per a tot. No crec que ajudi gaire perquè estàvem jugant bé, però ens dona marge per seguir millorant, solucionant errors i afrontant els propers reptes.

L’FC Santa Coloma ha fet un projecte ambiciós.

I tant, és un dels motius que em van fer decidir per venir. El club vol fer coses grans a Andorra i a fora, s’hi ha apostat fort i té molt bona pinta.

L’objectiu és guanyar algun títol?

Posar-se objectius tan grans és difícil, però amb el projecte que hi ha i el cos tècnic i jugadors que tenim, com a mínim hem d’optar a tot i ho intentarem fins al final.

Què el va dur a decidir-se per l’FC Santa Coloma?

Primer, el tracte personal de la gent com Enric Pi, i com em van enfocar i em van explicar el projecte. A més, tenir continuïtat a Segona B és complicat i necessitava un canvi d’aires, i també el fet de com està creixent el futbol del país em va atreure molt.

Poder jugar a Europa és un al·licient?

Sens dubte, és un al·licient gran i és molt atractiu perquè poca gent ho aconsegueix.

Com veu el nivell de la lliga?

Força alt, els dos equips amb què hem jugat podrien competir a Segona B.

Juga de porter des de l’inici?

Sí, vivia en uns apartaments de Castelldefels quan jo tenia cinc anys i la resta de nois deu o dotze, i com que volia jugar amb ells van dir que el petit a la porteria. Després vaig apuntar-me al Castelldefels i posteriorment em va fitxar el Barça, on hi vaig estar cinc anys.

Estudia ADE i màrqueting. Pot compaginar-ho bé?

Sí, una de les coses bones del futbol és que pots tenir una vida paral·lela. Entrenes dues o tres hores i després te’n queden moltes per estudiar. De fet, ho recomano perquè et fa evadir i t’ajuda per al futur.

tracking