Javier López, 'Camochu'

“El que cal guardar per al dia de demà són els records”

Acaba de fer 30 anys i és un rodamon del futbol. Després d’un any jugant a Nova Zelanda, ha estat un dels fitxatges del Vall Banc Santa Coloma per disputar la Champions League i ha marcat el primer gol de la competició a l’edició 2019-2020.

“El que cal guardar per al dia de demà són els records”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Acaba de disputar la Champions League, què suposa?

Una experiència més. En el món del futbol crec que el que hem d’anar guardant per al dia de demà són els records, i ha estat una bona experiència per tenir guardada a la memòria.

I va marcar el primer gol de la competició.

Sí, és especial, però el mèrit és de l’equip, sobretot de la jugada de Pedro. Vaig estar ben col·locat i vaig tenir la sort de marcar.

Què va faltar per rematar la feina contra el Feronikeli?

Una mica d’ofici, perquè ho teníem tot de cara, però no vam saber gestionar-ho bé. A més, ens va venir malament la lesió de Marc Rebés i ens van agafar una mica descol·locats.

La part bona és que ara passen a disputar l’Europa League.

Sí, entrem a la segona ronda, però qualsevol dels dos rivals que ens toqui, Astana o Cluj, són potents i forts, i serà complicat, però mai hem de deixar de creure i pensar que podem fer alguna cosa positiva.

Alguna preferència entre Astana i Cluj?

No, cap. Són dos grans equips i toqui el que toqui serà molt complicat.

Aquesta ronda serà el 25 de juliol i estaran gairebé un mes sense jugar. Els pot afectar?

Crec que no, seguirem entrenant igual, jugarem algun partit amistós. En tenim moltes ganes, ara a esperar que surti el rival per preparar-ho de la millor manera possible i a donar-ho tot per intentar plantar-li cara.

Com va sorgir la possibilitat de venir a jugar al Vall Banc Santa Coloma?

La xicota va aconseguir un treball aquí a prop mitjançant una oposició. Feia força temps que estàvem separats perquè jo jugava a fora i ella estudiava, i teníem ganes d’estar una mica a prop els dos, i vaig dir-li de buscar-me algun equip a prop per jugar.

Ha jugat a mig Espanya, però la seva última aventura va ser a Nova Zelanda. Com va ser l’experiència?

Molt maca, tenia alguna oferta de segona divisió B i va sortir l’opció de marxar a Nova Zelanda. Va ser una experiència molt bona i no me’n penedeixo perquè el país i tot el que l’envolta és una passada, i si no hagués estat així segur que no hi hauria anat mai.

Fa molt temps que és al món del futbol, es pot quedar amb algun moment?

Tinc un record, però és dolent, una espina clavada en un play-off d’ascens a segona divisió amb el Logronyès contra l’Huracán València en què l’àrbitre ens va perjudicar molt.

Vostè ha sortit de l’Sporting. Què té aquest club i Mareo que treu tants jugadors?

Es fan les coses bé i hi ha entrenadors amb molt de nivell.

tracking