Isaac Guerrero

“Pel pont de la Puríssima vam rebre 700 peticions cada dia”

Té 37 anys i es declara amant d’Andorra des que era un nen. Amb la seva experiència en màrqueting va convertir Andorra Lovers, una pàgina de Facebook per compartir fotografies de neu, en un projecte de promoció d’activitats del país a través d’Internet

Isaac Guerrero va convertir Andorra Lovers en un projecte de promoció d'activitats del país

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com va sorgir la idea de crear Andorra Lovers?

Va ser una casualitat. Fa uns set anys vam a començar a tenir molt bona resposta per part de la gent amb una pàgina de Facebook en què penjàvem fotos nostres a la neu. En principi només teníem la pretensió de compartir contingut de neu, sense cap objectiu comercial, però va créixer molt ràpidament. Llavors vam decidir desenvolupar el projecte creant els comptes de Twitter i Instagram.

Com ha sigut el creixement?

Fins fa relativament poc no li donàvem tanta importància, però ha crescut d'una manera molt bèstia. Ara mateix tenim uns 80.000 seguidors a Facebook i més de 46.000 a Instagram.

Com s’arriba a aquestes xifres?

Tractant bé l’usuari i donant-li el que busca. Per exemple, pel pont de la Puríssima vam rebre unes 700 peticions cada dia i les vam contestar totes personalment. El nostre secret sempre ha sigut estar molt atents a l’usuari i mantenir aquesta constància en el format de la neu, que ha sigut clau per a nosaltres. Quan vaig venir a Andorra era molt difícil saber si estava nevant aquí o allà perquè les estacions no tenien aquesta activitat a les xarxes socials. Nos­altres vam ser pioners a informar la gent sobre la neu i les activitats que podia fer.

Quina és la seva activitat a l’estiu?

Ara fa dos anys que ajudem les estacions a promocionar activitats d’estiu. També aconsellem del que es pot fer a la resta del país. Com el Cirque du Soleil, el qual vam recomanar sense cap ànim de lucre, perquè no tenim cap conveni amb Govern ni amb el comú d’Andorra la Vella. Ho fem com a servei a l’usuari.

Es plantegen treballar amb Andorra Turisme o un altre organisme de Govern?

Hem contactat amb ells i ens coneixen, però no hem rebut cap oferta per la seva part. Alguna vegada hem fet peticions perquè ens proporcionin entrades per a algun espectacle, però encara no hi ha cap col·laboració. Em sobta perquè hem treballat amb altres països i hem sigut ben rebuts. Hi ha hagut interès per la seva part per fer col·laboracions amb nos­altres. He de dir que mai hem rebut cap missatge negatiu de part de Govern ni d’Andorra Turisme, però tampoc cap interès.

Quin és el futur d’Andorra Lovers?

Volem obrir una empresa a Andorra. Estem treballant en una web, no amb l’ànim de fer un negoci per a nosaltres, sinó per interactuar i, per exemple, donar a conèixer els espais gastronòmics del país. La gent sap que al Pirineu es menja molt bé, però no saben que hi ha restaurants amb estrella Michelin. La nostra idea és ser un portal per recomanar aquells establiments del país que vulguin col·laborar amb nosaltres.

tracking