PROMOCIÓ INTERNACIONAL

La participació a l'Expo Dubai 2020 costarà 150.000 euros

És la primera vegada que el país tindrà un aparador propi i s'ubicarà l'àrea de sostenibilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i el secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, han presentat aquesta tarda la participació d’Andorra a l’Expo Dubai 2020, que tindrà un cost de 150.000 euros per al Govern. Aquesta exposició internacional, que arriba un any tard per culpa de la pandèmia, obrirà portes de l’1 d’octubre al 30 de març.

Segons Gallardo, participar en aquest esdeveniment servirà per “promocionar el país i les empreses andorranes, posicionar-nos com un living lab d’innovació oberta i presentar les estratègies de sostenibilitat de l’economia andorrana”.

Andorra serà un del 191 països que participaran en l’Expo i, a diferència d’edicions anteriors, cada país comptarà amb un pavelló propi, ques'ubicarà al sector de sostenibilitat. El director del pavelló d’Andorra, Jordi Canut, ha explicat des de Dubai que “hem treballat perquè sigui un espai sensorial i immersiu”, que inclourà diverses zones amb una maqueta, ulleres de realitat augmentada o una gran pantalla en forma de mitjalluna.

Entre els esdeveniments més destacats al voltant d’aquests 6 mesos hi ha la Celebració del Dia Nacional, que en el cas d’Andorra serà el 28 de gener.

Costarà 150.000 euros

La participació andorrana s'alimenta de l’aportació per part de l’Expo Dubai d’1,5 milions d’euros i que té un cost per a Andorra de 150.000 euros. És el quart cop que Andorra participa en exposicions internacionals o universals, després de Lisboa, el 1998, Hannover, el 2000 i Saragossa, el 2008.

tracking