Enfrontaments entre joves i mossos d'esquadra a la Seu d'Urgell

Els fets van tenir lloc la matinada de divendres a dissabte i s'han repetit aquesta nit passada

Uns joves s'encaren als mossos d'esquadra a la Seu d'Urgell.DIARI SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Desenes de joves es van enfrontar la matinada de divendres a dissabte als Mossos d’Esquadra durant el desallotjament d’un botellot a la Seu d’Urgell, on aquest cap de setmana se celebra la festa major. Els fets van tenir lloc cap a les 0.30 hores a la plaça del Carme, al centre històric, quan es van congregar unes tres-centes persones, la majoria joves i molts d’ells menors edat, segons informa el diari Segre.

La Guàrdia Urbana (hi havia quatre agents i un comandament) va acudir a la zona, però no va poder fer res per disgregar els concentrats. La policia local es va posar en contacte amb els Mossos d’Esquadra, que van desplaçar diverses patrulles de seguretat ciutadana. El dispositiu no va funcionar i els joves van seguir a la zona increpant els policies.
Finalment, s’hi van desplaçar agents de l’ARRO, popularment coneguts com a antiavalots. Hi va haver llançament d’objectes i forcejaments entre mossos i algun dels concentrats. Una desena de joves van ser denunciats. Cap a les 2.20 hores es va aconseguir dispersar els participants en el botellot.

La passada nit han passat fets similars i els enfrontaments, més aviat corredisses després de llançaments d'ampolles de vidre, entre els joves i els agents anti avalots s'han allargat fins les sis de la matinada, informen mitjans locals.
tracking