Alt Urgell

La guàrdia civil finalitza l'escorcoll a l'ajuntament de la Seu i al Consell Comarcal

Els agents han sortit amb diverses caixes de documentació que estaria relacionada amb el procediment judicial obert contra quatre persones vinculades al consistori

La guàrdia civil escorcolla l'ajuntament de la Seu i el Consell ComarcalCynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La guàrdia civil ha finalitzat poc abans de les sis de la tarda l'escorcoll que havia iniciat a les vuit del matí a les dependències de l'ajuntament de la Seu d'Urgell i les del Consell Comarcal i no s'ha produït cap detenció. Els agents han abandonat l'ajuntament amb diverses caixes de documentació que era el motiu de la intervenció que està vinculada a un procediment judicial i que afecta quatre persones relacionades amb el consistori.

Diverses furgonetes d'agents del cos han arribat als dos edificis a primera hora del matí i han fet sortit vint treballadors del consistori després de demanar-los que no toquessin res, mentre que al Consell Comarcal els quinze empleats que hi havia en aquell moment continuen a l'interior a la sala de plens.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, s'ha presentat voluntàriament al consistori quan ha conegut la notícia i resta a l'interior de les dependències amb el primer tinent d'alcalde d'Hisenda i Urbanisme, Jesús Fierro, la interventora, dos informàtics, l'advocat, el secretari, una administrativa i un altre secretari. Fonts municipals han informat que no hi ha cap persona detinguda ni retinguda i que hi ha plena col·laboració amb les autoritats judicials i s'està lliurant tota la documentació que els hi demanen.

Els agents han estat cercant documentació en el marc d'una causa judicial oberta pel jutjat d'instrucció número 2 de la Seu d'Urgell per una querella presentada per la fiscalia contra quatre persones vinculades al consistori. El procediment se segueix pels delictes de prevaricació, malversació, contra l'administració pública, fraus contractuals, frau de subvencions i negociacions prohibides a funcionaris i està declarat secret.

La guàrdia civil escorcolla l'ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal

La guàrdia civil escorcolla l'ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal

La guàrdia civil escorcolla l'ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal

La guàrdia civil escorcolla l'ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal

tracking