CATALUNYA

Un mort i 49 ferits lleus en un descarrilament de tren a Vacarisses

El tren, que pertany a la línia R4 entre Terrassa i Manresa, ha sortit de la via a causa d'una esllavissada de terra

Un mort i 41 ferits lleus en un descarrilament de RodaliesBombers / ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un tren de la línia R4 de Rodaliesde la Generalitat de Catalunya, que cobreix el tram entre Terrassa i Manresa, ha descarrilat aquest matí a l'altura de Vacarisses i ha deixat un mort, tres ferits greus i 49 lleus. La víctima és un home de 36 anys, d'origen uruguaià que, segons apunten alguns testimonis, viatjava de peu al vagó. L'accident ha tingut lloc al voltant de les 6.15 quan dos vagons del vehicle han sortit de la via i han caigut per un penya-segat, presumptament a causa d'una esllavissada de terra provocada per les pluges intenses que està patint Catalunya durant aquests darrers dies.

Un total de 14 dotacions de Bombers de la Generalitat, onze ambulàncies i set patrulles dels Mossos d'Esquadra s'han traslladatfins allloc dels fets per a dur a terme el rescat i l'evacuació dels passatgers, que poc després de les vuit del matí ja estava completat. El president de la Generalitat, Quim Torra, i el conseller d'Interir, Miquel Buch, també s'han traslladat al lloc dels fets.

A conseqüència de l'accident, la circulació de l'R4ha quedat interrompuda i Renfe està habilitant serveis alternatius de transport per carretera.

tracking