espanya

Sánchez evita respondre si pensa indultar els presos del procés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president espanyol, Pedro Sánchez, va evitar ahir al matí contestar a la pregunta d’Albert Rivera sobre si preveu indultar els polítics independentistes presos. El líder de Ciutadans va ser molt insistent i va preguntar per dues vegades al president de l’executiu si ha negociat indultar Oriol Junqueras i la resta dels processats. Sánchez va donar el silenci per resposta.

Rivera va ser molt dur en la seva intervenció i va retreure al cap del govern la recent visita de Pablo Iglesias a la presó de Lledoners per entrevistar-se amb Oriol Junqueras: “És l’estampa de la vergonya, perquè en aquesta presó no es van negociar les quotes dels autònoms, es van negociar indults, prebendes i impunitat”, va sentenciar.

Sánchez no va voler contestar a la pregunta directa de Rivera de si la negociació d’aquests indults està sobre la taula, però sí va acusar al president de Cs de ser un calc del PP. “Confonc Pablo Casado amb Rivera, ja que tots dos tenen els mateixos argumentaris i preguntes”, va afirmar.

tracking