Notícies de

Mobilitat

Cua per sortir cap a Espanya

El trànsit s'ha complicat durant tota la tarda a la carretera general 2 a partir de Soldeu fins a Encamp

Núria Soriano

“Al Carnaval d'Ordino som com una gran família”

Des de 2018 que pren part a la popular farsa teatral ordinenca. La cita torna demà a les 12 del migdia a la Plaça Major, amb la col·laboració de l’Esbart Valls del Nord i la Coral Casamanya, i anirà seguida del tradicional repartiment del brou de Carnaval.

La seca, la meca i...

Totxos

La tribuna

1.323

Queda palesa la dificultat extrema per fixar la xifra d’ingressos d’una persona

Editorial

Tecnologia per aprendre?

La totalitat dels centres educatius han vetat l’ús dels telèfons mòbils dins de les aules després de l’experiència negativa que hi van comprovar. El problema no és de la tecnologia, que pot ajudar molt, sinó del mal ús que se’n fa.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Ton Naudi

Exdirector logístic finals copa del món de Soldeu-el Tarter. Ha treballat 27 anys a l’estació canillenca i es declara amant de la neu, la muntanya i l’esquí. Està jubilat i gaudeix del “lleure com mai”.

El racó del psicòleg

Paradís i presó

Que bé que ens ho passem alguns i que malament que ho passen altres. El problema no és Andorra, de cap de les maneres, el problema són les expectatives amb què vens, les necessitats i les prioritats.

Recordes quan

Aprenents de director

El festival de curtmetratges recrea va iniciar-se el 2015 per donar als joves de tercer i quart de segona ensenyança l’oportunitat de tenir una primera experiència amb la creació de contingut audiovisual.