Notícies de

De la meva agenda

Feliç tu que has cregut!

El Papa Francesc diu que una Església sense espiritualitat és un cos mort

El vot més còmode

Més d'un miler de persones ja han passat per l’edifici de la Batllia per exercir el vot judicial i avançar-se al dia 17 per tal d’evitar les cues i les aglomeracions que es poden produir el dia dels comicis.

Marta Planas

“La història postal era un món totalment desconegut”

Planas farà una xerrada el 14 de desembre a les 19.00 hores al Museu Postal d’Ordino, anomenada El Museu Postal d’Andorra: espai cultural o col·lecció digital. Va estudiar història de l’art a la Universitat Autònoma de Barcelona amb especialitat medieval.

La tribuna

Visita

Prudència en el tradicional porta a porta

Editorial

Societat fragmentada

La diferència no és ja entre rics i pobres, sinó en les visions tan allunyades que es comparteixen respecte a la problemàtica de l’habitatge que està creant una divisió social que no interessa a ningú.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Marcio Pereira

President de l'associació de taxistes. Va néixer a Portugal, té 42 anys i en porta 21 vivint al Principat. Té 3 fills, de 15, 9 anys i sis mesos, i exerceix com a taxista per vocació des de fa 16 anys.

Recordes quan

Por descafeïnada

Terror Xperience arribava el 2013 a Encamp. La voluntat de l’activitat era portar el túnel de terror més gran del món amb 1.800 metres quadrats. L’atracció no va obtenir els resultats que esperava.