Notícies de

rEPORTATGE

Banys de bosc com a teràpia

Divuit dones que han patit violència de gènere s’han pogut beneficiar d’aquesta pràctica de salut i benestar, que té l’origen al Japó

Gina del Rio

“Un pot estar bé i decidir anar al psicòleg”

És la nova cara de la campanya d’UNICEF per sensibilitzar els joves sobre la necessitat de demanar ajuda en cas de patir un problema de salut mental, una temàtica sobre la qual es volen trencar tabús.

DE LA MEVA AGENDA

A Canòlich, pa per a tots

AINA acollirà una vuitantena d’infants de famílies amb problemes

La tribuna

Assemblea

La gent gran va omplir el Centre de Congressos de la capital

Recordes quan

Jornada crucial a la Santa Seu

El concordat amb el Vaticà, que dona estatut jurídic a la relació d’Andorra amb l’Església i consolida la figura del Copríncep episcopal, es va signar ara fa 15 anys, després de més d’una dècada de negociacions.

L'hora dels mil·lennials

Connectar i desconnectar

Rut Aranda és soprano del Cor de Rock d’encamp

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Francesc Repiso

Exolímpic i exconcursant de ‘Masterchef’. Pare de quatre infants: Joel, Jonathan, Arnau i María. Creador de la marca d’ulleres Lotus i model professional. Va participar als Jocs Olímpics d’Atenes del 2004 en tir al plat.

El racó del psicòleg

Entrenar la salut mental

Diu en Rafa Nadal que la salut mental s’entrena. He de confessar que aquesta afirmació m’ha generat rebuig d’entrada, però després l’he analitzada amb més calma.

Editorial

Seguim amb els desplaçats

Tot i l’actuació de l’anterior executiu per evitar els casos dels abusos a treballadors que són subcontractats per al sector de la construcció, encara hi ha obrers que pateixen la mala praxi d’una empresa.