Notícies de

Gerard Marabella

“El 'coliving' no té res a veure amb compartir pis”

La seva empresa, especialitzada en ‘tokenització’ d’actius immobiliaris amb tecnologia NFT, acaba d’endegar un projecte de ‘coliving’ a Andorra. L’espai s’habilitarà en una antiga borda de Sispony en els propers mesos.

Les set claus

J+4

Aquest aire nou permetrà noves formes de fer política?

La tribuna

Les dues cares de Neró

Ha passat a la història com un emperador d’extrema crueltat

Editorial

La renovació de l'esquerra

Pere López, una de les figures centrals de la política dels darrers 15 anys, plega. Assumeix la responsabilitat per la desfeta i deixa via lliure a la refundació de l’esquerra, un procés que no pot ser només de noms, sinó també de plantejaments

Eleccions generals

L'evolució femenina

La presència de dones al consell ha anat creixent i fluctuant al llarg dels anys, però fins a la constitució parlamentària d’enguany cap no hi havia arribat encapçalant una llista nacional.

L'altra cara

L'altra cara de Diana Figueras

La nova presidenta de la Federació Andorrana d’Associacions de Persones amb Discapacitat (FAAD) té molt present el Principat en les seves aficions.

Medi ambient

L'aigua, un bé escàs

Andorra, associat a un país de riquesa hidrològica, no ha quedat fora dels efectes de les sequeres del 2022

LA INTERVEnció es va fer el 8 de març de l'any passat

Una andorrana es querella contra un hospital català

La dona havia de ser intervinguda de la primera costella dreta però se la va acabar operant de la segona, segons la querella interposada

Salut - 7 DIES

Com prevenir l'osteoporosi (II)

L’osteoporosi es dona més freqüentment en dones i en especial a l’etapa de la menopausa, però des de molts anys abans podem implementar mesures que ens ajudin a arribar a aquesta edat amb els ossos més sans i prevenir així l’osteopènia i l’osteoporosi.