Notícies de

El debat: Escaldes-Engordany

Manual per estovar el rival

El d’Escaldes-Engordany ha estat fins ara el que millor ha fet honor a la definició de ‘debat’, i alguns en van sortir estovats cap a casa com si haguessin passat tres dies a Caldea.

Editorial

Fer aflorar els pisos buits

La major part dels candidats a les eleccions generals del 2-A aposten, tot i que amb receptes diferents, perquè els pisos desocupats s’incorporin al mercat de lloguer, fet que contribuiria a estabilitzar o fins i tot reduir els preus

La cuina

Pescadors a mar obert

La campanya de Concòrdia. La ‘troupe’ liderada per Cerni Escalé s’ha convençut que serà la sensació d’aquests comicis i actua en conseqüència.

Més salari, mateixos problemes

El debat de Diari TV entre Pallarés i Alís posa d’acord les dues formacions en la necessitat de recuperar poder adquisitiu, marcant l’habitatge com a gran repte.

Judici BPA

Sense pena ni glòria

L’exsecretària del consell d’administració de BPA acaba la seva declaració davant del Tribunal de Corts al judici del ‘cas Gao Ping’.

REPORTATGE

Aprenents de Verdú

L’esquiador engega l’Ski Camp, unes jornades de quatre dies –del 3 al 6 d’abril– perquè els tecnificats sub 14 puguin viure en un equip de Copa del Món.