Notícies de

Jan Sau Batlle

“Jugar a videojocs no ha d'impedir fer altres coses”

Ha estat dissenyador de videojocs amb component educatiu i ara és docent a la Universitat d’Andorra. Dimarts, a les 19.30 hores, fa una xer-rada per informar les famílies sobre els videojocs. És a l’escola Andorrana d’Escaldes.

La tribuna

Hora

La matinada passada, la Unió Europea ens ha tornat a “furtar” una hora

Editorial

Joves que fugen de casa

La Taula Nacional de Salut Mental i Addiccions es va reunir la setmana passada amb la demanda de les associacions que en formen part d’elaborar un protocol d’actuació a l’hora d’anar a l’estranger a buscar els adolescents fugits

Més a prop del poble

El PS i Agrupament Encampadà van reivindicar ahir la seva proximitat amb la gent en una reunió-sopar al bar-restaurant Can Fontcuberta.

El racó del psicòleg

Silenci

Ara fa uns anys vaig patir d’un accés de tinnitus. Qual els acúfens entren per la porta, el silenci surt per la finestra, diu la dita. Ara ja fa deu anys que no sé què és el silenci. L’enyoro tant.

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Mar García

Presidenta de la Xarranca. Apassionada per la cultura en general i l’art en particular. Nascuda a Sabadell ara fa 56 anys, però en porta 30 a Andorra. És delineant industrial i li encanta fer joieria i gravats.

L'hora dels mil·lennials

Seguretat amb el taekwondo

La Naiara Liñán és becada al programa d’alt rendiment esportiu (ARA)

Recordes quan

60 anys ballant

La festa major va viure el debut fa sis dècades de l’Esbart Laurèdia, que tornarà a la tradicional cita aquest any “amb un espectacle molt especial”.