Notícies de

Gemelas Pin

“A Caldea repartirem energia, motivació i diversió”

Esther i Gemma Pineda eren nedadores professionals i es van convertir en un fenòmen a les xarxes socials durant la pandèmia. Demà seran a Caldea per oferir als socis i sòcies del club dues masterclass, una de tono i una altra de core.

La tribuna

Magna

La festa gran de la gent gran

Editorial

L'etern judici BPA

El judici per la causa primera del ‘cas Gao Ping’ no ha aconseguit agafar velocitat de creuer des que es va iniciar de manera definitiva el 14 de juny del 2021. La vista s’està fent eterna per als processats, els advocats i els periodistes

L'hora dels mil·lennials

A la recerca d'un podi al mundial

Oriol Olm ha estat becat al Programa d’Alt Rendiment d’Esportistes (ARA)

Recordes quan

La capital (re)estrena auditori

La remodelació del Centre de Congressos d’Andorra la Vella compleix quinze anys. L’obra va permetre posar al dia una instal·lació obsoleta, incorporant nous espais i doblant l’aforament de la sala principal.

El racó del psicòleg

'Flipem'

No hi ha res més perillós que una persona que no sap i no és conscient que no sap, que no té determinades competències, que no pot fer alguna cosa.

CONCURS UN ESTIU PER EMMARCAR

Premis DMG

DMG ha entregat els premis als guanyadors del vuitè concurs de fotos Un estiu per emmarcar que va rebre gairebé dues-centes imatges. Moltes felicitats als premiats i gràcies a tots els participants. Ens retrobem en l’edició del 2023!