Notícies de

Televisió

Adeu a 'Succession'?

L’actor Brian Cox es mostra partidari que la sèrie finalitzi després de la quarta temporada per evitar que “caduqui” com, al seu parer, ha passat amb ‘Billions’.

REPORTATGE

'Cuina d'altura'

L’Andorra Taste busca impulsar en l’àmbit mundial la gastronomia del país, incorporant nous productes i convertint-la en un nou atractiu turístic.

Joan Vinyes

“Vull que el meu fill tingui les mateixes emocions que jo”

A aquestes alçades de la pel·lícula poques presentacions calen per al pilot andorrà. En una temporada on té molt coll avall l’Europeu en categoria ERCOpen, ara farà tàndem amb el seu fill, Joan Vinyes júnior, al proper Andorra Ral·li.

compareixença de gallardo a la comissió legislativa

Economia desconeix la xifra de societats amb capital forà

L’absència de control posterior, que corregeix la nova llei, impedeix tenir informació de qüestions com ara si una inversió d’inici estrangera passa a mans nacionals

Consell General

'Teatro del bueno' al Consell

La sortida del PS del consell va marcar la sessió d’ahir, la qual va acabar deixant un reguitzell de moments escenificats, més pensant en les urnes.

Editorial

Inèdita via de concessió

Saetde té encarrilada la nova concessió per a la continuïtat de les pistes d’esquí durant cinquanta anys més. El comú diu que disposa de dictàmens sobre l’encaix jurídic d’un procediment que atorga dos mesos a qualsevol competidor