Notícies de

REPORTATGE

El repte és la igualtat laboral

L’hotel Atiram cèntric va acollir ahir una taula rodona sobre com afectarà en les empreses i les societats l’aplicació del nou pla d’igualtat de gènere.

Televisió

Un 'revival' d'èxit

HBO Max renova ‘And Just Like That...’ per a una segona temporada. La seqüela de ‘Sexo en Nueva York’ ha estat la producció original més vista de la plataforma.

La tribuna

El fruit de l'esperança

El desenllaç del conflicte tindrà una durada similar al temps de gestació de la Yanna

Editorial

L'hotel de l'heliport

L’heliport nacional s’allunya cada cop més. Tampoc sembla que aquest Govern estigui en disposició de desllorigar un projecte després que en el concurs l’únic grup interessat s’hagi despenjat amb un complex hoteler al bell mig de les pistes

Tema de la setmana - 7 DIES

El futur de les pensions

La viabilitat del sistema públic de pensions i el futur de les jubilacions és un debat recurrent i sovint polèmic. Fa anys que des de la CASS s’insisteix que cal una reforma en profunditat del procediment per fer-lo sostenible en el temps.

Kiko Pomares

“És un orgull poder tornar a la selecció absoluta”

El lateral esquerre del Vila-Joiosa CF és una de les grans novetats en la convocatòria de la selecció de cara als dos amistosos davant Saint Kitts i Nevis i Grenada. L’andorrà de 23 anys torna a l’absoluta després d’una greu lesió de genoll.

L'altra cara

L'altra cara d'Ana Muñoz

La nova presidenta de l’Associació del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (Autea) és lectora de novel·la històrica, fan de Bon Jovi i aficionada a l’esquí.