Notícies de

Recordes quan

El primer club pirinenc

El Club Pirinenc Andorrà és el club de muntanyisme en actiu més antic del país amb prop de 1.000 socis. Enguany celebra el 51è aniversari amb l’objectiu de difondre el respecte, la seguretat i la tècnica de la pràctica a la muntanya.

L'hora dels mil·lennials

Receptant drets i valors

Ionne Cummis és membre del grup guanyador del tercer premi de My Rights, My Voice

El racó del psicòleg

La collita

Si no plantes, si no tens paciència, si no tens cura del teu projecte, serà molt complicat que puguis tenir una collita bonica.

CRISTINA GALLARDO

“La concentració és la part més important del tir amb arc”

30 anys. Tot just va endinsar-se en aquest món el passat mes d’octubre, i fa una setmana va adjudicar-se la primera de les proves de la Lliga d’Andorra de Tir de Sala celebrada a Encamp dintre de la categoria d’arc nu.

Els alumnes de quart de l'escola andorrana de Santa Coloma van fer un gran paper en el torneig interescolar de vòlei, que va demostrar l'esperit competitiu dels joves del país, però també la seva esportivitat i bon comportament.

Les imatges de la setmana

rEPORTATGE

Coprínceps amb vuit indults

La carta magna del principat es va aprovar l’any 1993 un cop va ser ratificada per referèndum. Al llarg de la història constitucional del Principat d’Andorra s’han aprovat un total de vuit indults.