Notícies de

La tribuna

La cursa

El desitjable és que la vacunació eficient i massiva arribi abans que la tercera onada

Editorial

Enmig d'Espanya i França

L’anunci de la ministra maroto que espanya obrirà les estacions d’esquí perquè es donen les garanties de seguretat fa que la postura de frança sigui especialment important per a andorra, que necessita com cap altre país una obertura aviat.

Sílvia Calvó

“La taxa verda manté la competitivitat”

Calvó explica l’aposta del Govern per otenciar el transport públic en detriment de l’ús del vehicle privat i fa un repàs dels principals projectes que lidera el seu ministeri

Pandèmia mundial

Una arrencada deslluïda

La primera jornada d’obertura del Poblet de Nadal (a la foto) es va veure deslluïda pel mal temps. Si les perspectives no són optimistes per la falta de turistes, hi ha esperança en el fet que el consumidor local aposti pel comerç nacional, segons van comentar ahir alguns dels paradistes.

Recordes quan

Benvolguda diplomàcia

La inauguració del consolat de Portugal va suposar una alegria per als residents lusitans, que fins aleshores havien de fer els tràmits a Barcelona o Tolosa perquè no tenien representació permanent al país

Els imprescindibles

Els imprescindibles d'Ester Molné

Consellera demòcrata. Massanenca de 43 anys, casada i mare de tres fills. És advocada de professió, ha estat batlle i l’anterior legislatura va ocupar el càrrec de secretària d’Estat de Justícia i Interior.

El racó del psicòleg

Soledat

Un somriure, una mà o una paraula poden canviar el nostre estat d’ànim, ajudar-nos a adoptar una nova perspectiva o trobar una solució per a un problema que ens provoca maldecap i ens té bloquejats.