Notícies de

Alain Combet

“Si cada individu és únic, el tractament que rep també”

Combinar diversos enfocaments mèdics. Professor d’homeopatia a la Facultat de Farmàcia de Tolosa, és un dels pocs professionals d’Andorra que practica la medicina integrativa, una disciplina que combina tractaments convencionals i alternatius.

Editorial

Col·lapse dels metges referents

El col·lectiu de metges reitera que estan col·lapsats i que la suma de la gestió dels pacients amb covid-19 i la resta de patologies els està desbordant. Reclamen una reunió amb Salut i agilitzar les tasques burocràtiques.

reportatge

'Titan' Gabri

La participació a la Titan Desert de l’exentrenador de l’FC Andorra Gabri García va ser una altra de les sorpreses agradables en clau andorrana a la dura cita d’Almeria. Acabat de ser batejat amb la BTT, el tècnic resident espera poder repetir aviat l’experiència.

Pandèmia mundial

Confinades amb el maltractador

Dues dones expliquen en primera persona l’infern que han passat amb els pares dels seus fills i relaten, amb valentia i seguretat, com se n’han sortit i s’han fet propietàries, de nou, de la seva vida.

PANDÈMIA MUNDIAL

Sobrecàrrega de feina dels metges referents

El Col·legi de Metges afirma que es troben en una situació de col·lapse per l’atenció a malalts de coronavirus i a la resta d’usuaris