Notícies de

reportatge

“Et trinxen la vida”

Joan Besolí, soci i amic de Sandro Rosell, que juntament amb l’expresident del Barça va patir la presó preventiva més llarga de la història de la judicatura espanyola, afirma que és impossible poder tornar a certa normalitat després del procés judicial que ha viscut.

reportatge

Projectes postpandèmia

Actua desenvolupa tres programes d’assessorament destinats a empreses que volen millorar la competitivitat empresarial. Malgrat el context socioeconòmic, Gallardo defensa que les accions “tenen més sentit que mai”, ja que “s’adaptaran a les necessitats”.

Melé contra la Covid-19

Guillem Blanc estudia medicina a Tolosa i és president de l’equip de rugbi. Arran de la crisi sanitària, va oferir-se a l’alcalde per ajudar les persones amb dificultats socials i entre estudiants, jugadors i voluntaris han mobilitzat 900 persones.

La tribuna

De justes i barrets

Trencar una llança ens porta a l’edat mitjana i el Renaixement, on es feien els anomenats tornejos, aquells que hem vist també a moltes pel·lícules

Liliana Ochoa

“Teníem molt clar que calia col·laborar davant la situació”

Mascaretes per a esportistes. L’empresa andorrana Otso Think Sport va començar a fabricar fa poques setmanes una línia de mascaretes especials per fer activitat física. A hores d’ara ja rep comandes d’arreu del món