Notícies de

La tribuna

Recuperació d'espècies

Fauna salvatge a terreny urbà i esperances sobre el retorn del turisme

Foc i lloc

Ventafocs virtual

De nit no dorm i ressegueix incansablement el laberint d’internet

Editorial

Sense copes ni àpats

bars i restaurants són a la cua de serveis essencials perquè, evidentment, n’hi ha d’altres de més importants per normalitzar el dia a dia i perquè es tracta d’establiments amb perill de contacte entre les persones

Odissea sense final

La intenció del Govern argentí és que fins a l’1 de setembre no arribin vols al país excepte els humanitaris. Argentins atrapats a Andorra i en altres països europeus han iniciat una demanda legal per aconseguir tornar a casa.

Temps d'oci en societat

Els hàbits de consum han canviat arran de la Covid-19. Abans anàvem a sopar al restaurant o al bar, o sortíem de festa a la nit a les discoteques. Com ha afectat això el temps d’oci de la societat? Quina perspectiva de futur hi ha per als locals basats en les interrelacions socials?

Recordes quan

Andorra sota estudi

L'Institut d’Estudis Andorrans va néixer el 30 de juny del 1976 per fer informes i recerques que poguessin servir per andorranitzar els alumnes. Un cop aconseguit, el 1996 una nova llei el va definir com el centre de recerca del país.

L'hora dels millennials

Una vida als escenaris

Núria Montes és una actriu i directora ordinenca que ha anat passant per diferents produccions teatrals i platós de televisió