Notícies de

reportatge

Quan es van fer grans

Ara fa un any de la recordada victòria del MoraBanc a la pista de l’ASVEL Villeurbanne (80-82), que va donar, per primer cop a la història, el bitllet per a les semifinals de l’Eurocup. El dia que el club es va fer major d’edat a l’aparador continental.

reportatge

L'Èxit de superar una addicció

L’actor català Roger Pera treu a la venda electrònicament aquesta setmana un llibre que parla sense vergonya sobre l’addicció que l’ha acompanyat durant anys de la seva carrera professional. En el relat també explica el procés que ha dut a terme per poder combatre-la.

Adela López Burgos

que ens deixà el 13 de març del 2020, a l’edat de 76 anys, a Sant Julià de Lòria.

reportatge

Uns sis porros al dia

Tres joves exconsumidores de marihuana expliquen la seva experiència amb la droga, el motiu pel qual comencen a consumir i els elements clau per deixar de fer-ho. Les adolescents destaquen una baixada en el rendiment escolar a conseqüència del cànnabis.

reportatge

12.500 euros d'amistat

El Tribunal de Corts va sentenciar una resident de 28 anys a vuit mesos de presó per anar al banc fent-se passar per una amiga i buidar-li el compte

de la meva agenda

Els dos papes cara a cara

En un cara a cara entre persones vestides amb sotana blanca, la indústria de l’espectacle cerca l’enfrontament

paraula i vida

Si sabessis quin és el do de Déu...

Expulsat Déu, qui ens legitimarà un marc de valors inviolables que garanteixin la dignitat de la persona humana?

Editorial

Queda't a casa

La majoria de la població ha respost amb solidaritat i responsabilitat davant d’una crisi sanitària inèdita. Una petita part dels ciutadans, però, continua sense fer cas a les recomanacions dels experts i responsables polítics.

Els herois invisibles

Un seguit de col·lectius estan treballant per tal que el país no estigui aturat del tot i ningú es quedi sense ni atenció mèdica ni materials de primera necessitat