Notícies de

Reportatge

Els secrets dels estanys

Un estudi del CENMA permet conèixer les dades que amaga l’aigua andorrana. Els investigadors se centren en la temperatura i en les molleres per analitzar l’impacte del canvi climàtic. Les mostres permeten reconstruir la meteorologia del darrer mil·lenni.

Reportatge

La papallona incontrolable

El Cenma estudia des de l’abril si la papallona del boix, una espècie invasora provinent d’Àsia, es troba al Principat. De moment, no s’han trobat indicis que apuntin una invasió de l’insecte, però els investigadors alerten que el moment crític arriba ara.

Les set claus

Es jubila un empresari?

Els empresaris que volen retirar-se han de preparar l’empresa amb antelació

La tribuna

Conduir Runer avall

Sobre l’anunci que a Espanya es trauran punts al permís de conduir andorrà

Foc i lloc

Rebel·lió o extinció

Què cal fer quan als violents els protegeix el lliure mercat?

Editorial

Reinserció dels presos

Totes les eines que, des del departament d’Institucions Penitenciàries, es posin a l’abast dels interns de la presó de la Comella per ajudar en la seva reinserció un cop compleixin les seves condemnes són positives per a la societat

Ensurt a Sant Julià

El dia després a la zona zero

Encara queien roques de la muntanya cap al desmunt de la Borda Sabater més de 24 hores després de l’esllavissada que dissabte va deixar inutilitzable un tram de la CG-1. Ahir a la zona zero va ser un dia de cues de vehicles i de feina per intentar tornar a la normalitat.