Notícies de

Les set claus

No entenc res. Res de res

No es tractava de po­sar els més capa­citats als millors llocs, siguin del partit que siguin?

Foc i lloc

Parròquia cardioprotegida

Ens trobem davant d’una iniciativa que permetrà salvar moltes vides

Editorial

Aval a la política financera

L’Agència de qualificació Standard & Poor’s ha refermat el ràting d’Andorra i ha millorat la perspectiva d’estable a positiva per la gestió pressupostària, la fiscalitat, el descens del deute i l’homologació a la normativa internacional

Reportatge de la setmana

L'aeroport desitjat (o no)

La Cambra de Comerç ha tornat a posar sobre la taula un vell anhel que mai ha passat dels papers d’un estudi. Andorra pot tenir un aeroport dins del seu territori? Un primer informe tècnic diu que sí.

Reportatge

Una setantena de persones al retir de la 'youtuber' Patry Jordán

Patry Jordán, la ‘influencer’ i ‘youtuber ‘resident organitza el primer gran retir a l’Ushuaia Mountain Hotel d’Arinsal que compta amb la participació d’Ares Teixidó i Ruth Jiménez entra altres celebritats catalanes, i on es van realitzar activitats com ara la caminada popular

En forma

Hipopressius

La respiració és una part molt importat d’aquests exercicis i hem de procurar tenir una pauta concreta i guiada per un professional per adaptar-la el màxim possible a la persona que l’executa.

Aquesta setmana

Les cares de 'Rebel'

  • Artistes i tècnics del Cirque du Soleil descriuen les interioritats de l’espectacle
  • Tots ells destaquen la comoditat i la bellesa de treballar a Andorra

Conte d'estiu

Les dunes de l'esperança

Heu pensat alguna vegada com podríeu tornar a néixer, tornar a sentir, o millor i tot, sentir diferent? Aquell moment en el qual vols escapar per tornar a aprendre a caminar? Doncs jo sí.