Notícies de

james rhodes

Sensació ambivalent

Per atansar la música al públic potser no cal referir-se a chopin com “an asshole”

reportatge

Galobardes anticipa Galobardes

Com una manera de rubricar el compromís de Canillo amb Francesc Galobardes, de preveure i assegurar que el museu que l’hi preparen no té marxa enrere, el Palau de Gel acollirà una mostra de teles del pintor, centrades en els paisatges de la parròquia.

reportatge

Talent jove per exposar

El concurs Talentejant dedicat a joves artistes de 12 a 30 anys va premiar sis dels 21 participants que van mostrar diferents obres en disciplines com la fotografia, el videoart, el dibuix o el gravat. Tots els projectes estaran exposats al CAEE fins al proper 4 de maig.

La cita electoral

Els set no-amics

Tot molt sec, els set candidats gairebé no han parlat entre ells i es nota la incertesa del resultat, les males relacions entre molts d’ells, les cicatrius dels atacs mutus i una campanya esgotadora.

reportatge

Armament com a reclam

L’home que va vendre dos fusells de manera il·legal a la seva botiga de roba ha estat condemnat per part del Tribunal de Corts a un any de presó condicional.

Economia

Energia francesa de proximitat i renovable

El director comercial d’EDF sud-oest explica que “la meitat” serà renovable dels parcs eòlics i centrals hidràuliques del sud del país gal

a la contra

Reflexioneu vosaltres!

Jornada a reconvertir comprovada la inutilitat de la jornada de reflexió per als electors, proposo desplaçar-la al dia abans de presentar llistes