Notícies de

Reportatge

El debat dels Armilles Grogues

Una quarantena de residents francesos al Principat van participar a l’espai de discussió que ha obert el president gal, Emmanuel Macron, després de les fortes protestes contra la pèrdua de poder adquisitiu en diferents punts de l’hexàgon.

Patty Bafino

“No volem generar joves consumidors de lleure”

Organitza i ajuda a organitzar als joves les activitats de la Central 38 anys. Andorrana. Es va formar en pedagogia social i va impartir classes fins que va descobrir l’educació no formal. Actualment fa un màster en joventut i societat.

La tribuna

Es veia a venir

L’avantatge i el gran risc de les històries clíniques compartides

Les set claus

Governança a Andorra ?

Les dades que aparei­xen en els estudis del Banc Mundial són inversemblants

Foc i lloc

El nostre talent

Ja tenim tots els candidats que concorreran a les properes eleccions nacionals

Editorial

Renúncia al festival

Govern ha descartat la celebració del festival de música de primavera que tenia acordat amb la promotora del prestigiós certamen de Cap Roig. La retirada d’un dels patrocinadors ha portat Turisme a aparcar el projecte.

Consum energètic

Pla per frenar la calefacció elèctrica

Albert Moles assegura que es vol impedir el pas del gasoil a l’electricitat per la possibilitat que la xarxa acabi saturada només amb aquest servei

Reportatge

La política marca el clàssic judici als contrabandistes

Els joves de la comissió de festes d’Encamp van aprofitar la celebració del tradicional Judici dels contrabandistes per fer un repàs crític i humorístic de l’actualitat. Els polítics i la campanya electoral van ser els protagonistes de la majoria dels acudits de l’espectacle.